• news-bg

správy

Šíriť lásku

Čínsky kantonský veľtrh je jedným z najväčších importných a exportných veľtrhov na svete.Obsahuje 51 sekcií.Do tohto celosvetového veľtrhu sa zapojilo viac ako 24 000 podnikov, tovární a vedecko-výskumných inštitúcií.

My vo WWS sa radi predstavujeme svetu.Preto máme každý rok miesto na takmer každom kantonskom veľtrhu.Počas kantonského veľtrhu budeme mať k dispozícii dôležité informácie, takže sa k nám pridajte a neváhajte nás kontaktovať, ak nájdete niečo, čo vás zaujíma.

邀请函-3(1)

Počas kantonského veľtrhu náš tím predstaví naše najnovšie produkty a odpovie na akékoľvek otázky, ktoré sa môžu vyskytnúť v súvislosti s našimi produktmi.Budete mať tiež možnosť pozrieť si naše najnovšie video o našej továrni a spoločnosti.

WWS contonshow banner scs(1)

Existuje mnoho spôsobov, ako nás nájsť na veľtrhu Canton Fair, vyhľadajte „Wellwares“ vo vyhľadávacom paneli (uistite sa, že ste vybrali sekciu pre vystavovateľov!) alebo jednoducho kliknite na tento odkaz:https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-1d1b-08d7ed788ccc

图片1

Carton Fair sa uskutoční online v dňoch 15. – 19. apríla.
Tešíme sa na vás!


Čas odoslania: Mar-09-2022